dilluns, 18 de febrer del 2013

VISITA PROFITOSA

Avui (dilluns 18/02) ens ha vengut a visitar a l'aula Maria Antònia Garí, Coordinadora de Ràdio i Televisió a IB3.
Ha sigut una visita molt profitosa, perque ens ha explicat perfectament com funciona un telenoticies amb detall. Ens ha xerrat de les funcions dels diferents membres d'un telenotícies: Director, Editor, Productor, Presentador, Reporter, Càmeras etç...

La seva xerrada ens ha donat, a més, una visió global del que son els canals de televisió públics (pagats amb els impostos dels ciutadans) i privats (pagats amb els doblers recaptats per publicitat).

Ha donat alguns consells i ha fet algunes proves a alumnes per veure si estaven preparats per fer el telenotícies. A més ens ha donat moltes de sorpreses, ens ha regalat obsequis d'IB3 i ens ha proposat...

 SORTIR AL PROGRAMA "LA MIRADA"!!!!!!!!!! FANTÀSTIC!!!!!!!!

Però això no ha sigut tot, ja que ens ha proposat anar a visitar IB3 ràdio i/o televisió i ella ens mostraria les instal·lacions.

Ara toca armar-se de ganes i fer molta...molta feina per aconseguir fer un telenoticies a on ens divertim molt i facem gaudir a qui el pugui veure.

Des d'aqui m'agradaria felicitar a na Maria  Antònia Garí tan per la seva implicació, com per el seu compromís amb el nostre grup. Som uns privilegiats, ja que molt poquetes escoles poden sortir a la televisió fent les seves activitats.

MOLTES GRÀCIES MARIA ANTÒNIA!

2 comentaris:

  1. Jo no vaig estar perquè estaba malalt, si va dir alguna cosa per mijorar en ser presentador, qualqu ho pot posar? (Celeste)

    ResponElimina
  2. Va xerrar de vocalitzar bé, tenir les mans sobre la taula relaxades, però sense creuar-les i que practiquèu els textos una vegada els tinguem acabats.

    ResponElimina

¡Anímate y coméntame tus dudas!