dilluns, 4 de novembre del 2013

EL SALT DE LA BELLADONA


Això era i no era una parella que vivia feliç a quelcom lloc entre les localitats d'Inca i Lluc.  Aquesta parella s'estimava molt, tant, que a vegades l'home tenia atacs de gelosia.
Conta la llegenda que un dia l'home li proposà a la seva bonica dona anar a passejar. La seva dona hi va accedir ben gustosament.
Feren un trajecte que unia d'alguna manera Inca amb Lluc. A quelcom moment d'aquella plaentera passejada l'home va caure presa de la gelosia en un altre dels seus atacs. Li va passar ben a prop d'un penya-segat que tenia unes vistes obertes immillorables.

La discussió entre ambdós va acabar amb una disputa a on l'home llençà a la dona pel penya-segat.

Conta la llegenda que l'home s'arrepentí de tot d'una del que havia fet i que acudí a correcuita al Monestir de Lluc per demanar perdó pel que havia fet. Conta la llegenda...que allà mateix es trobà a la seva dona asseguda resant i en vida.

Conta la llegenda que encara avui...quan una parella discuteix a aquell mateix lloc, un esperit apareix del no res. És la belladona que no vol que torni a succeïr allò que li va ocorrer en vida.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2QiUNLZ46W0LwDjGHWpkdl8sBlzAdsErwUM0PZaqNd4OEzAzOzo1Fz60OASscmHHtaU2Dc0LewEp4iXMuKe11FcsMl8CgFaysyR-virgcKMlH24RrkKnm5BrStpnjOb_2ZlXR-6A7RhA/s400/saltbelladona.jpg
Font de la imatge: elciclismoenmallorca.blogspot.com


1 comentari:

¡Anímate y coméntame tus dudas!